French Touch Delicacies Pvt. Ltd. is proud and pleased to bring to you the finest and tastiest homegrown delicacies France can offer for the pleasure of gourmets and connoisseurs!

Friday 26 April 2013

Champignons déshydratés / Dried Mushrooms



The French Touch a sélectionné pour vous la meilleure qualité de champignons sylvestres secs, Cèpes et Girolles. Les champignons secs agrémenteront et relèveront vos plats harmonieusement, grâce à des parfums et des textures différents et délicats.

The French Touch has selected for you the best quality of dried wild mushrooms, Ceps and Chanterelles. Dried mushrooms will enhance your dishes thanks to their fine perfume and different texture.

Nos cèpes / Our ceps

(Boletus edulis)

 


Récoltés de juin à Décembre, grâce à leur goût unique, nos cèpes relèveront merveilleusement  une viande en sauce,  une omelette, une sauce bolognaise ou encore risotto. Ils se dégustent également en plat unique (frit à l’huile d’olive avec une persillade ou à la crème).

Réhydratation : au minimum 1 heure dans de l’eau tiède. 

Conditionnements : Sachets de 100g et pots de 500g


Harvested from June to December, thanks to their unique taste, our mushrooms will perfume a wonderfully a meat, an omelet, a Bolognese sauce or risotto. They are also eaten as a main course (fried in olive oil with parsley or cream).


Rehydration: at least 1 hour in warm water

Packaging: 100g sachets and 500g jars
   


  Nos girolles / Our chanterelles 
(Cantharellus cibarius)




Récoltée du printemps à l’automne, la girolle est très parfumée.  Elle se marie formidablement bien avec des viandes ou des poisons, accompagne des pâtes, mais se savoure aussi en plat unique avec une persillade.

Réhydratation : au minimum 1 heure dans de l’eau tiède.

Conditionnements : Sachets de 100g et pots de 500g

Harvested from spring to autumn, the chanterelle is very fragrant. It goes wonderfully well with meat or fish, accompanies pasta, but it is also enjoyable as single dish, pan-fried with parsley.

Re-hydration: at least 1 hour in warm water

Packaging: 100g sachets and 500g jars





 Pour commander / To order:
thefrenchtouch.sales[at]gmail.com 
Ph: 044-60505015

No comments:

Post a Comment